fbpx
Bisnes Bertahun Tapi Masih Tak Berkembang?
Dah Buat Marketing Tapi Sales Tetap Tak Naik?
Penat Berbisnes Tapi Masih Tiada Simpanan?
Sibuk Berbisnes Sampai Tiada Masa Dengan Keluarga?
Adakah anda usahawan yang sedang mengalami masalah-masalah seperti di atas?
Jangan risau, #ByondKanAda

BONUS: Dapatkan akses 4 Video Tips & Strategi Bisnes daripada 4 orang Board Of Advisors (BOA) yang berdurasi lebih 1 Jam setiap satu (Bernilai RM997) secara PERCUMA sekarang!

Dapatkan Akses 4 Video (bernilai RM997) secara percuma Sekarang.

"OUR SUCCESS STORY"

Tonton kisah inspirasi serta kejayaan antara jenama-jenama besar yang sudah berjaya kami bimbing dan bantu dalam bisnes.

INDUSTRI: TRADING / PRODUK

“Dengan fokus pembangunan Ejen, berjaya naikkan sales mencanak ke RM22 Juta walaupun di musim PKP”

Pelbagai jenis latihan yang beliau berikan dan Tuan Abdul Basit sendiri juga turun padang untuk bercakap bersama Ejen/Stokis LEYNA bagi boost lagi energy mereka semua supaya dapatkan naikkan sales.

Hasilnya sangat luar biasa, menyebabkan pada tahun 2020 beliau telah mencapai RM22 Juta berbanding tahun sebelumnya hanya RM10.4 Juta.

– Mohamad Azli, Flenaz Synergy Sdn Bhd

INDUSTRI: KECANTIKAN / PRODUK

“Untung bisnes entah kemana sehinggakan terpaksa gunakan duit personal”

Selepas dah belajar ilmu pengurusan di BYOND, Alhamdulillah walaupun bisnes Kekasih masih baru lagi di dalam pasaran tetapi beliau berjaya capai RM7 juta pada tahun 2020 berbanding tahun sebelumnya yang hanya mencatatkan RM5 juta.

Dan yang paling best ialah, kalau dahulu bisnes yang beliau buat tiada untung sehinggakan rugi RM200 ribu.

Alhamdulillah, pada tahun 2019 sudah berjaya membuat cash reserve RM1 juta dengan menggunakan strategi “Divide & Conquer” dan pada tahun 2020 meningkat lagi ke RM3 juta cash reserve.

– Syafiqa Melvin, The Melvins Resources Sdn Bhd
INDUSTRI: SERVIS / Construction
“Bisnes berjaya hit lebih RM1 Juta sebulan dengan ilmu Taming Sari & 3 Benua.”
Dalam bisnes, tak semestinya kena guna banyak teknik untuk capai RM1 Juta. Fokus dan konsisten buat satu-satu teknik adalah lebih baik.

Alhamdulillah, dengan ilmu Taming Sari & 3 Benua yang kami telah ajarkan dan beliau ambil tindakan dengan ilmu tersebut. Beliau telah berjaya capai lebih RM1 Juta jualan sebulan.

– Ain Adam, Teraju Hijjaz Construction

INDUSTRI: SERVIS / Qurban

“Bila Dah Urus Bisnes Dengan Betul, Sales Dari RM800 Ribu, Naik Ke RM5 Juta”

Sebelum ini beliau buat pelbagai jenis bisnes, sebab ingat bila buat banyak bisnes, maka sales juga akan banyak.

Tapi bila buat macam-macam, kita akan stuck dan susah untuk fokus apa yang nak dicapai.

Result terbesar yang beliau capai, Alhamdulillah sales sehingga Ogos 2021 sahaja sudah RM5 Juta berbanding setahun pada tahun sebelumnya 2020, cuma capai RM800 Ribu lebih.

Daripada cash reserve kosong, hasil untung bisnes tidak diuruskan dengan betul, Alhamdulillah kini beliau sudah berjaya urus kewangan bisnes dengan baik serta berjaya capai RM739 Ribu cash reserve dalam tempoh masa 8 bulan sahaja.

– Nik Ikrami, Al Khairi Qurban & Aqiqah Sdn Bhd

INDUSTRI: TRADING / PRODUK

“Sebelum Join BYOND, Sales Setahun RM2.5 Juta. Kini 8 Bulan Sehingga Ogos 2021 Sahaja Sudah Capai RM7.3 Juta”
Selepas dah join program-program bisnes yang BYOND anjurkan, berikut adalah result yang telah beliau capai:

1- Sales bisnes beliau meningkat daripada tahun lepas sales sepanjang tahun 2020 cuma RM2.5 Juta, kini dalam masa 8 bulan sahaja tahun 2021 sudah capai RM7.3 Juta.

2- Syarikat beliau kini sudah semakin bersistem dengan adanya S.O.P serta sistem yang membantu pengurusan hal ehwal pekerja supaya lebih tersusun.

3- 5 tahun berbisnes, cash reserve cuma ada RM80 Ribu sahaja, kini sudah meningkat ke RM700 Ribu.

– Nurhamiza, Elmeza Group Holdings Sdn Bhd

INDUSTRI: Fesyen / PRODUK

“Buat Bisnes, Tapi Untung Tak Nampak.”
Alhamdulillah, selepas dah join program anjuran BYOND, bisnes beliau terpaksa berkembang walaupun sewaktu pandemik sedang melanda.

Dahulu cuma menjalankan bisnes daripada rumah, kini sudah menyewa shop lot 3 tingkat untuk dijadikan ofis & showroom bagi bisnes beliau.

Sebelum ini dalam tempoh masa setahun pada 2020 beliau capai RM1 juta pertama, namun kini dalam masa 9 bulan sahaja pada tahun 2021 beliau sudah capai RM1.4 Juta jualan.

Dengan strategi “Divide & Conquer” yang telah kami ajarkan, Alhamdulillah daripada cash reserve kosong kini bisnes beliau sudah mengumpul cash reserve RM400 Ribu.

– Ahmad Afif, Afrah Exclusive

INDUSTRI: Servis / Klinik

“5 Tahun Cash Reserve Klinik Stuck RM200 Ribu, Alhamdulillah Kini Sudah Capai RM1.6 Juta”

Alhamdulillah, kini boleh dikatakan beliau sudah capai time freedom serta money freedom dengan ilmu yang telah dipelajari di BYOND dan tindakan agresif yang beliau ambil.

Dahulu average sales bulanan sebelum join BYOND dalam RMM100 ribu, Alhamdulillah kini sudah meningkat 3x ganda ke RM300 ribu sebulan.

Disebabkan peningkatan sales ini juga serta ilmu “Divide & Conquer” yang kami telah ajarkan, dalam tempoh cuma 1 tahun lebih sahaja di bawah bimbingan BYOND, kini cash reserve syarikat beliau sudah capai RM1.6 Juta daripada cuma RM200 ribu sahaja selama 5 tahun buat bisnes.

– Dr Nurul Ain, Klinik Pergigian Nur’Ain

INDUSTRI: Servis / Studio

“Capai 1st Million Dalam Bisnes, Walaupun Industri Terjejas Teruk Semasa PKP”

Sebelum ini, beliau mempunyai masalah terbesar untuk mengembangkan bisnes apabila tidak mempunyai ‘system workflow‘ yang betul dan cara urus perniagaan dengan efisien.

Kejayaan terbesar beliau sepanjang bersama di BYOND adalah dengan berjaya hit RM1 Juta pertama pada tahun 2020 walaupun dalam tempoh PKP.

Bukan itu sahaja, bisnes beliau bertambah baik apabila mampu untuk menyimpan cash reserve sebanyak RM500 ribu berbanding dengan tahun sebelumnya.

– Azim Idris, Huzeifa Media Sdn Bhd

INDUSTRI: MAKANAN / CATERING

“Daripada RM500 Ribu, Mencanak Ke RM1.52 Juta Sales Pada 2020”

Kini selepas dah belajar ilmu pengurusan bisnes dengan Byond, beliau sudah mula ambil staf dan delegate kerja-kerja kepada staf beliau.

 

Disebabkan dah urus bisnes dengan betul, pada tarikh 10.10.2020, beliau berjaya menguruskan tempahan catering sebanyak 14 majlis tanpa beliau perlu turun padang penat memasak macam dahulu.

– Wan Farhanah, Farhanah Catering

INDUSTRI: PENDIDIKAN 

“Cash Reserve Ini Lah Yang Selamatkan Bisnes Saya Ketika Pandemik”

Kini bisnes beliau sudah berjaya mencapai tahap 80% automation berbanding dengan tahun sebelumnya. Beliau tidak perlu lagi membuat semua kerja seorang diri.

Bukan itu sahaja, bisnes beliau bertambah baik apabila mampu untuk ada cash reserve sebanyak RM350 ribu pada tahun 2020 walaupun dalam PKP.

Dan lebih menariknya lagi cash reserve ini lah yang berjaya menyelamatkan bisnes beliau daripada lingkup sepanjang tempoh PKP ini dilaksanakan.

– Nurul Sheriena, Nuha Kids Care Centre

LEBIH 50,000++ PEMILIK BISNES TELAH HADIR KE PROGRAM BYOND SEJAK 2015

ANTARA JENAMA BESAR YANG KAMI BANTU

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan atau sebarang soalan. Boleh terus berhubung dengan pegawai khidmat pelanggan kami.

012 297 2644 (Cik Ana)

© Byond Success Sdn Bhd (1113174-U) Copyright 2022. All Rights Reserved.

 

DISCLAMER: Program kami direka bagi membimbing usahawan untuk belajar mencapai kejayaan dalam bisnes. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, Pihak kami tidak memberikan jaminan dalam hal ini untuk segala maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara usahawan dalam program ini. Kejayaan usahawan juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuklah bimbingan berterusan, ilmu pengetahuan, motivasi, niat peribadi, sikap, ketekunan, kerja keras dan tekad.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.